Bevor Sie sich für Pass4Test entscheiden, können Sie die Examensfragen-und antworten nur teilweise als Probe kostenlos herunterladen. So können Sie die Glaubwürdigkeit vom Pass4Test testen. Der Pass4Test ist die beste Wahl für Sie, wenn Sie die Zertifizierungsprüfung für Juniper JN0-130 unter Garantie bestehen wollen. Wenn Sie sich für den Pass4Test entscheiden, wird der Erfolg auf Sie zukommen.
Das erfahrungsreiche Experten-Team hat die Schulungsmaterialien, die speziell für Juniper JN0-130 Prüfung ist, bearbeitet. Durch die Schulungsmaterialien und das Lernen von Pass4Test ist es leichter, die Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung zu bestehen. Pass4Test verspricht, dass Sie die Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung 100% zum ersten Mal bestehen können. Die von uns bietenden Prüfungsfragen und Antworten werden sicher in der Prüfung vorkommen. Wenn Sie unsere Hilfe wählen, versprechen wir Ihnen, dass Pass4Test Ihnen die genauen und umfassenden Prüfungsmaterialien und einen einjährigen kostenlosen Update-Service bieten.
Pass4Test spezialisiert sich auf die Schulungsunterlagen zur Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung. Mit Pass4Test brauchen Sie sich keine Sorgen für die Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung zu machen. Die Schulungsunterlagen von Pass4Test haben nicht nur gute Qualität, sondern auch guten Service. Sobald Sie Pass4Test wählen, können Sie in kurzer Zeit die Prüfung mit einer hohen Note effizient bestehen und bessere Resultate bei weniger Einsatz erzielen.
Exam Code: JN0-130
Prüfungsname: Juniper networks Certified internet specialist.e(jncis-e)
Aktulisiert: 2013-09-11
Nummer: 128 Q&As
Das erfahrungsreiche Expertenteam von Pass4Test hat den effizienten Schulungsplan zur Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung entwickelt, der geneignet für die Kandidaten ist. Die Produkte von Pass4Test sind von guter Qualität. Sie können sie als Simulationsprüfung vor der Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung benutzen und sich gut auf die Prüfung vorbereiten.
JN0-130 ist eine der Juniper Zertifizierungsprüfungen. IT-Leute mit Juniper Zertifikat sind sehr beliebt in der IT-Branche. Deshalb beteiligen sich imme mehr Leute an der JN0-130 Zertifizierungsprüfung. Jedoch ist es nicht so einfach, die Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung zu bestehen. Wenn Sie nicht an den entprechenden Kursen teilnehmen, brauchen Sie viel Zeit und Energie, sich auf die Prüfung vorzubereiten. Nun kann Pass4Test Ihnen viel Zeit und Energie ersparen.
Sie können im Internet teilweise die Fragen und Antworten zur Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung von Pass4Test kostenlos als Probe herunterladen. Dann würden Sie finden, dass die Übungen von Pass4Test ist die umfassendesten und ganau was, was Sie wollen.
JN0-130 prüfungsfragen Demo kostenlos downloden: http://www.pass4test.de/JN0-130.html
NO.1 Which message type is used to initiate an RSVP-TE label switched path?
A. path
B. resv
C. setup
D. session
Answer: A
Juniper zertifizierung JN0-130 zertifizierungsantworten JN0-130 exam fragen JN0-130 zertifizierung JN0-130 zertifizierung
NO.2 Which two types of routes may be advertised via EBGP? (Choose two.)
A. Routes that do not originate in the local AS and are learned by OSPF.
B. Routes that originate on the local router and are advertised into OSPF.
C. Routes that are transiting the local router and are BGP learned routes.
D. Routes that originate on the local router and are injected using a route map.
Answer: CD
Juniper zertifizierungsfragen JN0-130 JN0-130 JN0-130 prüfungsfragen
NO.3 Is the IS-IS Designated Intermediate System (DIS) election process called Deterministic or Static and
why?
A. It is Static. If the priorities are equal for a new neighbor and the current DIS only.
B. It is Deterministic. If the well-known pseudonode and system ID is configured on the new neighbor only.
C. It is Deterministic. When a new router appears on a multi-access network with a higher priority value, it
is elected as the DIS.
D. It is Static. When a new intermediate system powers up on a multi-access network, even if it has a
higher priority, it may become a backup DIS.
Answer: C
Juniper prüfungsfrage JN0-130 echte fragen JN0-130
NO.4 Which CLI command is used to set a Privileged Exec password of mypassword?
A. enable password 0 mypassword
B. enable password 3 mypassword
C. enable password 5 mypassword
D. enable password 10 mypassword
Answer: A
Juniper originale fragen JN0-130 JN0-130 antworten
NO.5 Which configuration command places interfaces whose IP addresses are between 192.168.0.0 and
192.168.255.255 into OSPF area 0?
A. network 192.168.0.0 255.255.0.0 area 0.0.0.0
B. network 192.168.0.0 0.0.255.255 area 0.0.0.0
C. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 255.255.0.0
D. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 0.0.255.255
Answer: B
Juniper zertifizierungsantworten JN0-130 JN0-130 antworten JN0-130 JN0-130 JN0-130
NO.6 Why would you make a non-backbone area a stub or not-so-stubby area?
A. to aggregate routes learned from the ABR
B. to lower the cost of routes advertised by the ABR
C. to connect a non-contiguous area to the backbone
D. to decrease the size of the link-state database in that area
Answer: D
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130 JN0-130
NO.7 In a Bridged 1483 network, which set of commands is used to configure an ATM subinterface?
A. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip address unnumbered loopback0
B. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip unnumbered loopback0
C. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip address unnumbered loopback0
D. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip unnumbered loopback0
Answer: D
Juniper prüfungsfrage JN0-130 echte fragen JN0-130 JN0-130 prüfungsfragen JN0-130 zertifizierung
NO.8 Which three statements are true regarding the DHCP Internal Server? (Choose three.)
A. Can be in remote-access mode.
B. Can be in equal-access mode.
C. Can be in standalone mode.
D. Standalone mode is the default.
E. Equal-access mode is the default.
Answer: BCE
Juniper JN0-130 zertifizierungsantworten JN0-130 zertifizierungsantworten JN0-130 zertifizierung JN0-130 JN0-130 exam fragen
NO.9 You would like to view all Fast Ethernet interfaces currently using VLAN tagging and the specific VLANs
each interface is using.
Which CLI command displays this information?
A. show fast interface
B. show vlan interface
C. show vlan subinterface
D. show fast interface vlan
Answer: C
Juniper JN0-130 originale fragen JN0-130 testantworten JN0-130 dumps JN0-130 originale fragen
NO.10 Which CLI command displays the status of a PPP over Ethernet subinterface?
A. show pppoe interface
B. show ppp int state up
C. show ip interface brief
D. show pppoe subinterface
Answer: D
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130 antworten JN0-130 dumps
NO.11 Which CLI command disconnects all subscribers on an ATM PVC?
A. clear port 4/3.99
B. logout port 4/3.99
C. clear subscriber port 4/3.99
D. logout subscriber port 4/3.99
Answer: D
Juniper echte fragen JN0-130 zertifizierung JN0-130
NO.12 Which three statements about Label-Switched Paths (LSPs) are true? (Choose three.)
A. LSPs are bidirectional.
B. LSPs are unidirectional.
C. LSPs can be signaled by CAC.
D. LSPs can be configured explicitly.
E. LSPs can be configured dynamically.
Answer: BDE
Juniper JN0-130 antworten JN0-130 JN0-130 originale fragen
NO.13 Which CLI command displays the VRFs that are operational within each virtual router?
A. show vir
B. show ip vrf
C. show vrf vir
D. show mpls vrf
Answer: A
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130 testantworten JN0-130 dumps
NO.14 Which two BGP attributes are incorporated for loop prevention within an AS using a route reflection
configuration? (Choose two.)
A. AS Path
B. Next Hop
C. Cluster List
D. Originator ID
Answer: CD
Juniper prüfungsfrage JN0-130 zertifizierung JN0-130 prüfungsunterlagen JN0-130 prüfungsunterlagen
NO.15 Which two services protect the ERX Edge Router from unauthorized CLI logins?
A. IPSec
B. SecureID
C. local passwords
D. default IP policy
E. RADIUS authentication
Answer: CE
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130
16. Your ERX Edge Router is constantly going to a boot## prompt.
What is the most likely cause for this condition?
A. bad SRP
B. low voltage
C. bad mid-plane
D. corrupted flash
Answer: D
Juniper JN0-130 JN0-130
17. Which sequence of events describes the order used to restore normal router operation after
experiencing a corrupted flash?
A. initialize flash, reload, copy new system files from FTP server
B. reload, copy new system files from FTP server, initialize flash
C. initialize flash, copy new system files from FTP server, reload
D. reload, initialize flash, copy new system files from FTP server
Answer: C
Juniper zertifizierungsantworten JN0-130 antworten JN0-130 zertifizierungsfragen JN0-130
18. You are trying to recover from a corrupted flash.
Which configuration command configures an IP address of 192.168.1.1/24 on the SRP management
interface when the ERX1400 router is at the boot## prompt?
A. ip address 192.168.1.1/24
B. ip address 192.168.1.1 subnetmask 24
C. ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
D. ip address 192.168.1.1 mask 255.255.255.0
Answer: C
Juniper zertifizierungsantworten JN0-130 JN0-130
19. What describes the functionality of NTP when using multiple virtual routers?
A. All virtual routers can act as NTP clients and servers.
B. Only one virtual router can act as an NTP client and a server.
C. Only one virtual router can act as an NTP server but all can be clients.
D. Only one virtual router can act as an NTP client but all can be servers.
Answer: D
Juniper JN0-130 prüfungsfragen JN0-130 dumps JN0-130 originale fragen
20. Which configuration command is used to make the ERX Edge Router an NTP server?
A. set ntp-server
B. set ntp server
C. ntp-server enable
D. ntp server enable
Answer: D
Juniper zertifizierungsfragen JN0-130 zertifizierungsantworten JN0-130 JN0-130 dumps
21. Which configuration command allows a virtual router to receive updates from a configured NTP
source?
A. ntp enable
B. enable ntp
C. set ntp-client
D. enable ntp-client
Answer: A
Juniper JN0-130 testantworten JN0-130 dumps JN0-130
22. Which configuration command is used to send debug level events to the console in real time?
A. log here severity debug
B. log destination console severity debug
C. log severity debug destination console
D. log realtime destination console severity debug
Answer: B
Juniper JN0-130 JN0-130 prüfungsfrage
23. Which command initiates a packet trace for all PPP packets on interface atm 6/1.33 ?
A. log filter debug pppPacket atm 6/1.33
B. log severity debug pppPacket atm 6/1.33
C. log filter debug category pppPacket atm 6/1.33
D. log severity debug category pppPacket atm 6/1.33
Answer: B
Juniper JN0-130 prüfung JN0-130 JN0-130 prüfungsfrage JN0-130 prüfung
24. Log messages are appearing very quickly on the console of your ERX Edge Router.
Which Privileged Exec command disables real-time console logging?
A. no log here
B. no log console
C. destination console severity 7
D. destination console logging off
Answer: A
Juniper JN0-130 JN0-130 prüfungsfragen
25. Which two configuration commands are required to direct debug level console logging to your current
ERX Edge Router Telnet session? (Choose two.)
A. log here
B. log telnet here
C. log destination console severity 7
D. log destination telnet severity debug
Answer: AC
Juniper dumps JN0-130 JN0-130
26. A log filter of log severity DEBUG pppPacket ATM 4/3.66 is configured within the category of
pppPacket.
Which configuration command removes this specific log filter?
A. no log severity pppPacket
B. no log severity debug pppPacket
C. no log severity pppPacket atm 4/3.66
D. no log severity debug pppPacket 4/3.66
Answer: C
Juniper JN0-130 JN0-130 testantworten JN0-130 testantworten JN0-130
27. Which configuration command removes all log filters currently configured on the ERX Edge Router?
A. no log here
B. no log fields
C. no log filters
D. no log severity
Answer: C
Juniper JN0-130 JN0-130
28. Which three statements describe macros on the ERX Edge Router? (Choose three.)
A. They prompt users for input.
B. They cannot prompt users for input.
C. They can be created on the router itself.
D. They are an embedded programming language.
E. They can be created on the user's workstation.
Answer: ADE
Juniper testantworten JN0-130 JN0-130 zertifizierungsantworten JN0-130 zertifizierungsantworten
29. Which command is used to execute a macro called setup.mac ?
A. macro setup
B. macro setup.mac
C. run macro setup
D. run macro setup.mac
Answer: B
Juniper zertifizierungsantworten JN0-130 echte fragen JN0-130 zertifizierungsfragen JN0-130 originale fragen JN0-130
30. Which control expression must be the last line in all macros?
A. <# end #>
B. <# finish #>
C. <# endtmpl #>
D. <# terminate #>
Answer: C
Juniper antworten JN0-130 JN0-130 dumps JN0-130 prüfung JN0-130 prüfungsfragen JN0-130
Die neuesten Schulungsunterlagen zur Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung von Pass4Test sind von den Expertenteams bearbeitet, die vielen zum Erfüllen ihres Traums verhelfen. In der konkurrenzfähigen Gesellschaft heute muss man die Fachleute seine eigenen Kenntinisse und technisches Niveau beweisen, um seine Position zu verstärken. Durch die Juniper JN0-130 Zertifizierungsprüfung kann man seine Fähigkeiten beweisen. Mit dem Juniper JN0-130 Zertifikat werden große Veränderungen in Ihrer Arbeit stattfinden. Ihr Gehalt wird erhöht und Sie werden sicher befördert.
没有评论:
发表评论