Pass4Test hat einen guten Online-Service. Wenn Sie die Produkte von Pass4Test kaufen, wird Pass4Test Ihnen einen einjährigen kostenlos Update-Service rund um die Uhr bieten. Wir benachritigen Ihnen rechtzeitig die neuesten Prüfungsinformationen, so dass Sie sich gut auf die Prüfung vorbereiten können. Mit wenig Zeit und Geld können Sie die IT-Prüfung bestehen. Es ist sehr preisgünstig, Pass4Test zu wählen und somit die Avaya 3104 Zertifizierungsprüfung nur einmal zu bestehen.
Sie können im Internet teilweise die Fragen und Antworten zur Avaya 3104 Zertifizierungsprüfung von Pass4Test kostenlos herunterladen. Dann würden Sie sich ganz gelassen auf Ihre Prüfung voebereiten. Wählen Sie die zielgerichteten Schulung, können Sie ganz leicht die Avaya 3104 Zertifizierungsprüfung bestehen.
Exam Code: 3104
Prüfungsname: Avaya one-X® UC Soft Clients Implementation and Maintenance Exam
Aktulisiert: 2013-09-13
Nummer: 68 Q&As
Es existiert viele Methoden, sich auf die Avaya 3104 Zertifizierungsprüfung vorzubereiten. Unsere Website bietet zuverlässige Trainingsinstrumente, mit denen Sie sich auf die nächste Avaya 3104 Zertifizierungsprüfung vorbereiten. Die Lernmaterialien zur Avaya 3104 Zertifizierungsprüfung von Pass4Test enthalten sowohl Fragen als auch Antworten. Unsere Materialien sind von der Praxis überprüfte Software. Wir werden alle Ihren Bedürfnisse zur IT-Zertifizierung abdecken.
Wir versprechen, dass Sie die Prüfung zum ersten Mal mit unseren Schulungsunterlagen zur Avaya 3104 Zertifizierungsprüfung bestehen können. Sonst erstatten wir Ihen die gesammte Summe zurück und Ihnen ein gleichwertiges kostenloses Produkt schenken.
Pass4Test hat schon den Ruf im vielen Zertifizierungsbranchen erhalten, weil wir die Prüfungen, die Lerntipps und Fragen und Antworten zur 3104 Zertifizierungsprüfung haben. Zur Zeit als der professionellster Anbieter im Internet bieten wir perfekten Kundenservice und einen einjährigen kostenlosen Update-Service. Wenn die Fragen zur 3104 Zertifizierungsprüfung geändert werden, bieten wir den Kunden Schutz. Die Fragen zur 3104 Zertifizierungsprüfung werden von den IT-Experten sorgfältig bearbeitet. Mit den Prüfungsmaterialien zur 3104 Zertifizierungsprüfung von Pass4Test wird Ihre Zukunft sicher glänzend sein.
Pass4Test ist eine Website, die IT-Fachleuten Informationsressourcen zur IT-Zertifizierungsprüfung bieten. Die Feedbacks von vielen haben sich bewiesen, dass Pass4Test die beste Website in Bezug auf die Informationsressourcen ist. Die Produkte von Pass4Test sind zuverlässige Trainingsinstrumente. Die Prüfungsfragen und Antworten von Pass4Test sind sehr genau. Unsere erfahrungsreichen IT-Fachleute verbessern immer noch die Qualität von unseren Schulungsunterlagen.
3104 prüfungsfragen Demo kostenlos downloden: http://www.pass4test.de/3104.html
NO.1 While at a customer site, an out-of-memory space permanent generation (PermGen) error
occurs.
Which troubleshooting steps you perform so that error does not occur again?
A. Delete the template
Restart Tomcat (log into Communication Manager as admin)
Type: /sbin/service/ reboot.
Installthe template
B. Delete the template
Restart Tomcat (log into the Avaya one-X® CES server as admin)
Type: /sbin/service tomcat restart
Install all template
C. Delete the template
Restart Tomcat (log into System Manager as admin/su to root)
Type: /sbin/service tomcat reboot
Login to the System Platform Web console
Install the template
D. Delete the template
Restart Tomcat (log into cdom as admin/su to root)
Type: /sbin/service tomcat restart
Login to the System Platform Web console
Install the template
Answer: D
Avaya 3104 zertifizierungsfragen 3104 3104
NO.2 Which two servers are optional with regard to the Restart the CES solution? (Choose two)
A. Session Manager
B. LDAP
C. Communication Manager
D. Presence
Answer: B,D
Avaya 3104 prüfungsfragen 3104 3104 originale fragen 3104
NO.3 Which Avaya product performs the SIP network routing for Avaya one-X® CES?
A. Session Manager
B. Application Enablement Services
C. Communication Manager
D. System Manager
Answer: A
Avaya prüfungsunterlagen 3104 testantworten 3104 prüfungsunterlagen 3104 zertifizierungsfragen
5. When setting up the Presence Server in Avaya one-X® CES, you see that the Management
Service must be established.
Which IP address is used for the host Management Service?
A. Session Manager
B. Communication Manager
C. System Manager
D. System Platform
Answer: C
Avaya originale fragen 3104 3104 3104 3104 exam fragen
6. To prepare for the installation of the Avaya one-X® CES solution template, a new administrator
account was added to the admin security group in the enterprise Directory. When trying to login to
the Avaya one-X® CES server, you receive the error message The User name or password you
provided not recognized.
Which troubleshooting action should you take do to resolve problem?
A. Login to the Enterprise Directory and verify the user name.
B. Login as admin and change the user name in the Avaya one-X® CES server.
C. Login to the System Manager/User management/Users and synchronize the System manager
with the Avaya one-X® CES server.
D. Login to the System Platform and edit the user name.
Answer: C
Avaya 3104 echte fragen 3104 zertifizierungsfragen
7. You are in the process of investigating an error in the General Logging log. You first look at the
systemOut.log and you see that the protocol Aspect is enabled.
What is the other General log file you need to check to determine what the problem is?
A. SNMP log file
B. SAL log file
C. Trace.log file
D. Avaya one-X® CES log file
Answer: C
Avaya 3104 zertifizierung 3104
8. While setting up the interface to Avaya Aura® Conferencing, one of the values is the BCAPI
host.
Which IP address is the BCAPI host?
A. Avaya Web Conferencing
B. Bridge
C. Web Portal
D. Conference Manager
Answer: A
Avaya 3104 antworten 3104 prüfung 3104 dumps
9. After the completion of Avaya one-X® CES solution template, you find that the transcoding
service
is unable to connect to the Transcoding Server in the Avaya one-X® CES system, you see that
the state is unavailable.
Which troubleshooting steps are needed to resolve problem?
A. Verify that the property values in the Transcoding server is Same as what is stated in the
System Manager server.
Determine that the /tmp/transcoding directory is present on the transcoding server
Verify the Host IP address
Restart the Avaya one-X® CES server
B. Ensure the /tmp/transcoding directory is Present on the handset Server
Verify the Host IP address is the same as the loopback IP address
Restart the transcoding Server.
C. Ensure the /tmp/transcoding Server is the same as what is stated on the Avaya one-X CES
admin web site.
Determine that the /tmp/transcoding directory is present on the Avaya one-X CES server.
Verify the host IP address is same as the loopback IP address.
D. Update the Avaya one-X CES Transcoding Services value via the Admin page.
Verify that the Host IP address and the loopback IP address are not same.
Restart the Transcoding server.
Answer: A
Avaya 3104 prüfungsfragen 3104 3104 prüfung 3104 prüfung
10. You have a case where the calls to the user gets routed to Avaya one-X® Mobile and
voicemail at
the same time. You have verified that the user’s desktop telephone is set to Send all calls,
however, the Avaya one-X® Mobile device is disabled and the calls are registering as a call entry.
Which statement correctly describes the solution to this problem?
A. Set Avaya one-X® Mobile client to Send all Calls on the mobile device when the Avaya
Deskphone is set to Block All Calls.
B. Set Avaya one-X® Mobile client to Block all calls on the mobile device when Avaya Deskphone
is set to Block All Calls.
C. Set Avaya one-X® Mobile client to Block all calls on the mobile device when Avaya Deskphone
is set to Send All Calls.
D. Set Avaya one-X® Mobile client to Send all calls on the mobile device when Avaya Deskphone
is set to Send All Calls.
Answer: C
Avaya 3104 prüfung 3104 3104 3104
NO.4 The Avaya one-X® Client Enablement Services (CES) has the choice of template sizes.
Which factor is used to decide the template size?
A. Extra feature purchased by the customer
B. The version of System Platform
C. The server type
D. The type of mobile devise that is being integrated into Avaya one-X® CES
Answer: C
Avaya prüfungsunterlagen 3104 dumps 3104
Die Produkte von Pass4Test werden von den erfahrungsreichen IT-Fachleuten nach ihren Kenntnissen und Erfahrungen bearbeitet. Wenn Sie sich an der Avaya 3104 Zertifizierungsprüfung beteiligen, wählen Sie doch Pass4Test. Pass4Test bietet Ihnen umfassende Prüfungsmaterialien vo guter Qualität, so dass Sie sich gut auf die fachliche Prüfung vorbereiten und das 3104 Zertifikat erhalten.
没有评论:
发表评论